Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky z neziskovek

Naslouchej nejen ostatním, ale také sobě

Autor: Administrator. Pondělí 02. května 2016.

Read moreOblastní pobočka SONS Olomouc a Knihovna města Olomouce v rámci 22. ročníku festivalu Dny umění nevidomých na Moravě pořádají výstavu obrazů německé zrakově postižené malířky Silji Korn. Výstava s názvem „Naslouchej nejen ostatním, ale také sobě“ se koná od 3. do 27. května v pobočce knihovny na Brněnské ulici. Bude zahájena vernisáží 3. května v 17 hodin, na kterou jsou všichni zváni. V programu vernisáže vystoupí žáci a učitelé ZUŠ Iši Krejčího v Olomouci.

celý článek

 

Víkendové hasičské soutěže v Charvátech a Loučanech

Autor: Redakce UNO. Úterý 10. května 2011.

okrskova-soutez-charvatyV sobotu 7. května 2011 se na hřišti v Charvátech uskutečnila okrsková hasičská soutěž. V neděli 8. května 2011 proběhlo další kolo Ligy mladých hasičů - soutěž v požárním útoku, kategorie mladších, v Loučanech.

Fotky ze soutěže v Charvátech ZDE a fotky z Ligy mladých hasičů v Loučanech ZDE

 

Pozvání na narozeninovou oslavu Rodinného centra Heřmánek

Autor: Administrator. Neděle 01. května 2016.

Logo RC HeřmánekRodinné centrum Heřmánek Vás srdečně zve na oslavu svých desátých narozenin. Ať dorazíte 23. května v době mezi  9-13 hodinou či 30. května v době mezi 16-18 hodinou, vždy budete vítáni na setkání, kde nebude chybět hudba, divadlo, narozeninový dort, tombola, ale i prostor ke sdílení. Ke stažení: Pozvánka na oslavu

   

Stavovské dny 5.-8. května 2011

Autor: Redakce UNO. Středa 04. května 2011.

Read moreV den svátku sv. Floriána 5. května zahajuje Arcibiskupský zámek a zahrady Kroměříž STAVOVSKÉ DNY na zámku, v zahradách a mincovně - každý, kdo přijde na prohlídku v uniformě či stejnokroji některého z profesních, církevních či společenských stavů, může využít 50% slevy ze vstupného na kteroukoli naši trasu, navíc všechny děti  do 15 let z doprovodu budou mít vstup zdarma. Tato akce trvá do neděle 8. května 2011.

Ve víkendové dny budou navíc prohlídky historických sálů obohaceny o výklad "stavovských odborníků", kde se dozvíte něco navíc o myslivosti, vojenství či hasičské tématice v souvislosti s působením olomouckých biskupů a arcibiskupů nejen na kroměřížském zámku.

celý článek

 

Rodinné centrum Heřmánek zveřejnilo program na květen

Autor: Redakce UNO. Pondělí 25. dubna 2016.

logo-hermanek-rcRodinné centrum Heřmánek z Olomouce zveřejnilo nabídku svých květnových programů. Srdečně gratulujeme k radostné události, jakou budou oslavy 10. narozenin centra. Jejich součástí budou dva dny otevřených dveří 23. a 30. května, na kterých nebude chybět hudba, divadlo, narozeninový dort či tombola. Na květen jsou dále připraveny nejen četné rodinné akce, ale také zajímavé kursy, například seminář základů finanční gramotnosti či interaktivní kurs první pomoci.

Podrobný program pro aktivní rodiče a jejich děti na květen najdete zde nebo přímo na stránkách rodinného centra.

   

Strana 78 z 83